Afdækning

Effektiv beskyttelse af overflader

MåtteManden leverer afdækning til byggepladser og renoveringsprojekter, som giver beskyttelse til en bred vifte af opgaver, som der er brug for i forbindelse med alle former for byggeri og renovering.

 

Afdækning til byggepladser og renoveringsprojekter

Afdækning af gulve og trapper

Vi er leverandør af specialiserede produkter til afdækning og beskyttelse af forskellige overflader. Vores omfattende sortiment omfatter løsninger til betontrapper/gulve, bordplader, døre, vinduer, elevatorer, trægulve, inventar og andre færdige overflader. Vi samarbejder med flere pålidelige leverandører for at sikre, at vores kunder får adgang til de bedste muligheder, uanset hvilke overflader de ønsker at beskytte.

Vores fokus ligger på at tilbyde effektive og holdbare produkter med stor hensyntagen til materialespild og miljømæssige hensyn. Vores afdæknings- og afskærmningsløsninger kan nemt omdannes til nye materialer med minimal bortskaffelse. Vores produkter er designet til hurtig håndtering og pålægning af en enkelt person, og nogle af vores produkter leveres med garanti på vedhæftning og slidstyrke, op til 9 måneder udvendigt og 12 måneder indvendigt.

Hvis I ønsker at promovere jeres arbejde eller virksomhed ved at reklamere på afdækningen, kan vi også håndtere denne opgave og sikre, at budskabet når ud til den rette målgruppe.

Egenskaber

  • Produceret af 75% genanvendte plastflasker
  • Høj slidstyrke til lang tids beskyttelse af overflader i byggeriet
  • Mulighed for logo på afdækningen

Afdækning af trapper

Afdækning til byggepladser
Afdækning af trapper
Afdækning af trapper
Afdækning af trapper

Afdækning af gulve

Afdækning af gulve
Afdækning af gulve
Afdækning af gulve
Afdækning af gulve
da_DKDanish