Walkwaymats

Afdækning af gangveje

  • Sikkerheden øges ved synlige gangveje.
  • Skridsikkert og absorberende underlag.
  • Genanvendeligt materiale med pantsystem
  • Benyttes af byggepladser, festivaler, institutioner ect.
  • EPD dokumentation

Walkwaymats skaber sikkerhed på fx  bygge- og festivalpladser ved at være skridsikker og tydeligt anvise gangvejene rundt på pladsen.

Walkwaymats er en bæredygtig løsning, som er let at lægge ud og som efterfølgende kan rulles sammen og genbruges et nyt sted eller granuleres og genbruges på ny.

Walkwaymats bliver i dag brugt som adgangsveje på byggepladser, festivaler, institutioner og som absorberende underlag på legepladser. Mulighederne er mange.

 

Spaghettimåtter

Spaghettimåtter

Walkwaymats kaledes ofte i dagligdagen  for “Spaghettimåtter” pga. deres karateristiske materialeopbygning, som ligner farvet spaghetti. Opbygningen sikrer måttens fantastiske egenskaber til at skabe synlige og skridsikre adgangsveje.

Mere om Walkwaymats

Sikkerheden på udendørspladser med meget trafik er helt afgørende. Walkwaymats er en enkel måde hvorpå der kan skabes tydelige og skridsikre adgangsveje på hele pladsen.

Walkwaymats er designet til at give et stabilt og skridsikkert underlag, der reducerer risikoen for faldulykker.

Måtternes selvdrænende egenskaber sikrer, at vand ikke ophobes, hvilket yderligere reducerer risikoen for glatte overflader.

Disse måtter er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå tungt udstyr og trafik, hvilket gør dem perfekte til konstant brug på byggepladser og andre steder med megen trafik.

Efter brug kan måtterne rulles sammen og bruges et nyt sted eller sendes til genbrug, hvor de granuleres og bruges til produktion af nye.

Walkwaymats - Afdækning af gangveje
Walkwaymats - Afdækning af gangveje
Walkwaymats - Afdækning af gangveje på byggepladser
Walkwaymats - Afdækning af gangveje med logo

Specifikationer på Walkwaymats:

Længde: 15 m.

Bredde: 1,0 m.

Tykkelse: 14 mm.

Vægt: 3,0 kg/meter

da_DKDanish